Konumuz İsa aleyhisselâm ve "Allah'ın kelimeleri"

UTESAV tarafından düzenlenen Kur’an Buluşmalarının 144’üncüsü yarın sabah (14 Ocak) yine 07:30’dan itibaren MÜSİAD Genel Merkezinde yapılacak.

Canlı olarak internet üzerinden de yayınlanacak olan Kur’an Buluşmasının bu haftaki konusu, Âl-i İmrân sûresinin 45’inci âyeti. Meleklerin Hz. Meryem’e İsa aleyhisselâm’ı müjdelemesini anlatan âyetin kavramlarından “kelime” üzerinde bu derste biraz ayrıntılı bir şekilde duracağız. Geçen hafta ele aldığımız bir önceki âyette geçen “haber” kavramıyla da yakından ilgili olan bu kavram, bizi hayatın tam ortasında karşı karşıya bulunduğumuz önemli konulara getirecek ve bazı sorumluluklarımızla yüzleştirecek.

[Programın bant kaydına şu adresten erişebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=8Rfe96PJbu4]

Sütlüce’deki MÜSİAD Genel Merkezinde sunumlu olarak cereyan eden Kur’ân Buluşmaları UTESAV tarafından organize ediliyor ve Ocak 2013’ten itibaren devam ediyor. Buluşmalar, her Cumartesi sabahı saat 7 ile 9 arasında cereyan ediyor.

Bu seneki saat uygulaması sebebiyle, 7’de beraberce kılınacak sabah namazından sonra, programımız simit-peynir-çay’dan meydana gelen bir kahvaltı ikramı ile başlayacak, 7:30’dan itibaren de sunum ve onu takiben soru-cevaplarla devam edecek.

Herkese açık olarak cereyan eden Kur’an Buluşmalarında hanımlar için de yer ayrılmış bulunuyor.